Power Up Premium - product voor het opbouwen van spiermassa.

Om een mooi atletisch lichaam te krijgen met prachtig zichtbare spieren ontwikkelen wij meestal een persoonlijk trainingsschema en houden wij ons aan een bepaald dieet. Maar om het gewenste effect sneller te bereiken is het verstandig gebruik te maken van een goed supplement.

PowerUp Premium-bruikbaarheid, samenstelling en dosering

PowerUpPremium
Een van de beschikbare middelen voor de ondersteuning van de spiermassa is PowerUpPremium. Dit betreft een product waardoor het mogelijk is spieren op te bouwen en tegelijkertijd lichaamsvet kwijt te raken. Het product zorgt ervoor dat het mogelijk is het desbetreffende trainingsschema te realiseren en tegelijkertijd motiveert het om verdere stappen te ondernemen. Een ander voordeel is dat het product goed voedt en de spieren beschermt. Het ondersteunt ook de regeneratie van het gehele lichaam na een training. Het heeft een lichte pijnstillende werking waardoor de spierpijn na een zware training wordt verminderd.

Het belangrijkste voordeel van de samenstelling van het preparaat PowerUp Premium is de aanwezigheid van 8 soorten eiwitten. Deze verschillen van elkaar door de absorptiesnelheid waardoor de resultaten aanzienlijk worden vergroot. De verschillende eiwitten en de bindingssnelheid zorgen ervoor dat de groei van het spierweefsel snel zal plaatsvinden, niet op een impulsieve wijze, maar regelmatig en stapsgewijs. PowerUp Premium bevat tevens een redelijke dosis aan koolhydraten, die de stofwisseling bevordert en de desbetreffende persoon beschermt tegen problemen met het spijsverteringsstelsel. In de samenstelling is tevens glutamine te vinden die energie levert tijdens inspanningen en katabole processen die de groei van het weefsel verstoort voorkomt. Het product bevat grote hoeveelheden van voedingsvezels, die essentieel zijn voor een efficiënte stofwisseling tijdens het uitvoeren van het trainingsschema en het toenemen van grotere hoeveelheden eiwit. Uiteraard is het mogelijk vezels te consumeren door middel van voeding, zoals donker volkorenbrood, peulvruchten, zemelen, vruchten en noten, maar PowerUp Premium zorgt voor een geschikte hoeveelheid en garandeert een betere absorptie. Het product bestaat volledig uit natuurlijke ingrediënten en is verrijkt met vitamine complexen die het functioneren van het hele lichaam ondersteunen tijdens het realiseren van het trainingsschema en het opbouwen van de spiermassa.

Preparat PowerUp Premium dient 45 minuten voor een training te worden ingenomen (2 capsules), ongeveer 20 minuten voor een maaltijd een capsule. Op dagen waarop niet wordt getraind, bij voorkeur in de ochtend nadat men is wakker geworden innemen. Het product niet mengen met alcohol en in geval van gebruik van medicatie dient men gebruik van dit supplement eerst te overleggen met een arts. Het product dient niet te worden gebruikt in geval van zwangerschap, borstvoeding of in de pubertijd.

Het product kost ongeveer 130 Poolse zloty en is beschikbaar in vele webwinkels, op Allegro en bij officiële distributeurs.

Ander voorstel - snelle spiergroei met Mass Extreme

Nog betere resultaten met betrekking tot de spiermassa kan worden bereikt met Mass Extreme. De unieke samenstelling ondersteunt de anabole processen en stimuleert een snellere groei van de spieren. Het stimuleert tevens de afscheiding van het groeihormoon en testosteron en het verhoogt tegelijkertijd het niveau van de mannelijke vitaliteit.

De samenstelling van het product bestaat onder andere uit fenegriek extract. Hierdoor is het mogelijk de synthese van glycogeen te vergroten die door zich op te hopen in de spieren het volume aanzienlijk vergroot. Een andere belangrijk ingredient is 5- deoksyadenozylokobalamine, die in combinatie met fosfatidezuur de spiergroei katalyseert en in combinatie met het mac-extract wordt het energieniveau en het mannelijk libido vergroot. Belangrijk is tevens de aanwezigheid van 4-amino- butaanzuur die de afscheiding van het groeihormoon stimuleert, het vergroot de prestaties tijdens een training en vetweefsel wordt omgezet in energie.

Wetenschappelijke onderzoeken van de Amerikaanse Universiteit in Tampa hebben aangetoond dat zelfs na een aantal weken trainen en gebruik van Mass Extreme het mogelijk is 2,4 kg spiermassa te creëren met een zeer laag vetgehalte. Het supplement verhoogt de prestaties tijdens een training met 30% en na de training wordt een snelle regeneratie gegarandeerd. Andere producten beschikken niet over dergelijke eigenschappen.

Voor het bereiken van deze effecten dient men een capsule Mass Extreme twee keer per dag voor een maaltijd in te nemen. Net als in geval van andere supplementen van deze soort dient dit te worden ingenomen met een glas water. Het supplement is bestemd voor intensief trainende personen, maar tevens voor personen die niet genoeg tijd hiervoor hebben. Het product zorgt ervoor dat zelfs weinig trainingen meer effectief zullen zijn en dat de resultaten tevens meer zichtbaar zullen zijn. Mass Extreme ontvangt positieve opinies en tevens van beginnende sporters die dankzij de zichtbare effecten en een betere eigenwaarde een betere motivatie hebben voor het realiseren van het trainingsschema.

De kosten voor een maandelijkse dosering van het supplement bedraagt ongeveer €38.00. Het is veel voordeliger een pakket voor 3 maanden aan te schaffen aangezien men dan extra gratis verpakkingen ontvangt. Het product is hoofdzakelijk beschikbaar op ebay en op de website van de producent. In traditionele apotheken zijn de capsules echter niet beschikbaar.


Plaats
Productnaam
Prijs
Produkt
Website
Beoordeling van de redactie
1.
€44.00
Capsule
5/5 * * * * *
2.
€39.00
Capsule
4/5 * * * * *
3.
€38.00
Capsule
4/5 * * * * *
4.
€39.00
Capsule
2/5 * * * * *